044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Search
  • Stella Home

Set 1/6 Tavolin + Qadër Led + Jastek BHKL-168

Updated: Jan 16

Set 1/6 and Tabela - Jastëk STELLA HOME Sh.P.K


Një klasik në natyrë nuk shkon kurrë jashtë stilit. Dizajni i kornizave të kornizave të aluminit të hedhura nga ndryshku në Setin tonë janë elegante dhe perfekte për të argëtuar miqtë dhe familjen tuaj.
Nëse ngrohtësia dhe ambienti janë ato që ju po kërkoni, grupi i Setit vjen me jastekë bukuroshe neutrale rezistente ndaj motit. Dhoma juaj në natyrë gjithmonë do të duket e vendosur së bashku për të gjitha tubimet tuaja.
Ky set vjen me tryezë dhe karrige të kthyeshëm, 4 karrige të palëvizshme të palëvizshme dhe përfshin ombrellën e pjerrësisë së butonit me Led (Dritë). Kordinimi i gropave të zjarrit dhe mobiljeve të dhomës në dispozicion.


14 views