044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Search
  • Stella Home

Set L 12

Set L 12 Stella Home IronDeshironi diqka unike per shtepin tuaj ne ju sjellim modelet me te reja dhe me cilsore te setave per kopshtin tuaj Gjdo gjë te ne esht ne STOK

MATERIAL

Struktura e aluminit

Jastekët ulëse dhe të pasme në poliester me veshje poliuretani

Tavolinë qelqi me acid qelqi 5 mm


Jastëkë ulëse dhe ulëse exlosive

Ngjyra e jastëkëve dhe jastëkëve: gri

Struktura është gri anthracite

Pesha: 82 kg
PERMASAT

Divan 2 vendesh:

Divan i qoshes:

Tabela me tabaka të ngritshme: 107.5 x 71 x 42.5 cm

Këmbët dhe krahët: 50 x 20 mm

Me Shumic Dhe Pakicë


Video ne Showroom


7 views