044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Search
  • Stella Home

Seta L Modelet

Komoditeti ergonomik

Projektuar në mënyrë ergonomike për rehati të plotë me ulëse të sedilura për të siguruar që të shijoni ulësen tuaj gjatë gjithë ditës!
Ndërtim me detyrë të rëndë

E endur me dorë, xunkthi i PE me cilësi të lartë është elegant në pamje, megjithatë mjaft i fortë për t'i bërë ballë elementeve. Plus, korniza e guximshme prej çeliku e veshur me pluhur i reziston UV-së dhe dëmtimit të motit.Jastëkë të mbushur me trashësi

Jastëkët mbështetës të trashë 4 "janë të kompletuar me mbulesa të zhvendosura dhe të larë me zinxhir.Tabela e Topit të qelqit të zbutur

E sigurt dhe rezistente ndaj copëzave, tavolina e lartë e kafesë me gotë krenohet me xham ekstra të trashë të trashë dhe një dizajn klasik për të cilin do të pëlqeni të vini në shtëpi.


0 views