044 99 88 46

©2019 by Stella Home. Proudly created with Leonard Berisha

Nëse ngrohtësia dhe ambienti janë ato që ju po kërkoni, grupi i Setit vjen me jastekë bukuroshe neutrale rezistente ndaj motit. Dhoma juaj në natyrë gjithmonë do të duket e vendosur së bashku për të gjitha tubimet tuaja.

 

Nëse ngrohtësia dhe ambienti janë ato që ju po kërkoni, grupi i Setit vjen me jastekë bukuroshe neutrale rezistente ndaj motit. Dhoma juaj në natyrë gjithmonë do të duket e vendosur së bashku për të gjitha tubimet tuaja.

Set 1/6 + sungjerat BH-8236

€1,00Price